Vitalia proizvodi za višečlane porodice

Sadržaj

Svjetski dan porodice obilježava se sa ciljem afirmacije porodice i porodičnih vrijednosti. Kompanija je obezbijedila Vitalia mliječne proizvode za sedmične potrebe za 20 višečlanih porodica iz Bosne i Hercegovine i na taj način dala svoj doprinos obilježavanju ovog značajnog datuma.

„Naša kompanija prepoznala je potrebu za pružanje podrške porodicama, naročito onim višečlanim, jer je porodica osnovna jedinica društva, a samo zdrava i osnažena porodica može dati puni doprinos zajednici u kojoj živi“, kazao je Sandić.

Predsjednik udruženja porodica sa četvoro i više djece „4+“, Jovan Radovanović, zahvalio je Mlijekoproduktu na ovoj značajnoj donaciji.

„Podsjetiću da je porodica stub svakog društva, a ovakve vrste pomoći višečlanim porodicama znače mnogo.  Samo udruženim snagama možemo doći do trajnih rješenja problema naših porodica i poboljšanja njihovog statusa u društvu“, kazao je Radovanović.

Međunarodni dan porodice,  obilježava se prema odluci Generalne skuštine UN-a od 1993. sa ciljem podizanja svijesti javnosti o značaju porodice i podsticanja javnosti za pružanje podrške porodicama, naročito onim koje su suočene sa problemima u ekonomskom, društvenom i kulturnom smislu.

Podelite ovaj tekst:

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.