Kisela pavlaka Moja Kravica - Voli je svako jelo

Kisela pavlaka Moja Kravica koristi se za kuvanje, kao prilog i namaz. Često se koristi za pripremu salata, obavezno dodaje u bogate čorbe, a rado maže na sendviče. Ovaj nezamjenjivi mliječni prilog svakom obroku dodaje osvježavajuć, kiselkast ukus i slasniju teksturu. Moja Kravica kiselu pavlaku voli svako jelo!

Moja Kravica kisela pavlaka 20% mm: sastav i nutritivne vrijednosti u 100g

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
20g 2,5g 3,5g 842kj / 204kcal

Moja Kravica kisela pavlaka 20%

Moja Kravica kisela pavlaka sa 20% mliječne masti dolazi u pakovanju od 180g, 400g i 850g.

Domaća krem pavlaka Moja Kravica 25% mm

Kremastija tekstura – Domaća krem pavlaka Moja Kravica sa 25% mliječne masti dolazi u pakovanju od 300g i 850g poslužiće vam kao odlična alternativa ukoliko više volite kremastiji ukus.

Domaća krem pavlaka Moja Kravica 25%mm : sastav i nutritivne vrijednosti u 100g

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
25g 2,6g 3,2g 1024kj / 248kcal

Praktična pakovanja kisele pavlake za svačije potrebe

Otvorite Moja Kravica kiselu pavlaku od 180g uz jutarnji omlet, ili obogatite omiljeni sendvič sa kremastim slojem, koristeći je kao namaz. Sa pakovanjem od 300 ili 400g, možete praviti neodoljive dipove za naćose, ili dodati idealnu dozu kiselosti jelima kao što su spanać ili đuveč. Ako pripremate veću gozbu i kuvate za porodicu i prijatelje, pakovanje od 850g je idealan izbor. Prilagodite količinu potrebama i kreirajte slasna jela sa kiselom pavlakom.

Od mljekare do vaše trpeze

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.