Pavlaka sa ukusom Moja Kravica

Pavlaka sa ukusom Moja Kravica napravljena je od kvalitetnih sastojaka i predstavlja brzo i ukusno rješenje za namaz, kao i za dodatak obroku. Može se koristiti i kao sastojak pri pravljenju umaka ili dresinga. Imlek je poznat po kvalitetnim mliječnim proizvodima, a pavlaka sa ukusom nije izuzetak – ona je savršen dodatak svakoj kuhinji.

Pavlaka sa ukusom - namaz bogatog ukusa

Pavlaka sa pečurkama odlikuje se bogatim i intenzivnim ukusom. Ovu pavlaku možete koristiti samu, kao bogat namaz za hljeb, ili kao jedan od slojeva sendviča. Uz kombinaciju sa drugim sastojcima – od nje možete napraviti i ukusne umake, dresinge za salatu ili soseve za obroke.

Pavlaka sa ukusom pečuraka

Pavlaka sa ukusom pečuraka ima intenzivan ukus i jelu daje poseban šmek. Ima gustu, kremastu teksturu sa komadićima pečuraka. Možete je koristiti u raznim sendvičima, a odlično se slaže i sa piletinom, povrćem i krompirom. Napravljena je od kvalitetne kisele pavlake i pečuraka, a ne sadrži konzervanse.

Kalorije i nutritivni sastav:

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
19g 3,4g 3,8g 826 kj / 200 kcal
Kalorije i nutritivni sastav:
Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
17g 3,0g 4,3g 753 kJ/ 182 kcal

Pavlaka sa ukusom krastavca i mirođije

Kremasta i lagana, pavlaka sa ukusom krastavca i mirođije lako obogaćuje svaki obrok. Ona je idealan namaz za uparivanje sa sirevima ili suhomesnatim proizvodima, a ukoliko je uparite sa jogurtom – lako postaje i ukusan umak ili dresing, sličan tarator salati.

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.