“Mlijekoprodukt” opremio učionice za prvačiće u dvije osnovne škole u Kozarskoj Dubici

Sadržaj

Kozarska Dubica, 6.9.2018. – Predstavnici najveće domaće mljekare “Mlijekoprodukt” koja posluje u okviru regionalnog lidera Imleka, posjetili su osnovne škole “Sveti Sava” i “Vuk Stefanović Karadžić” u Kozarskoj Dubici i tom prilikom uručili opremu za učionice za prvačiće, kao i poklon pakete sa mliječnim proizvodima.

“Mlijekoprodukt” je donirao školske klupe, stolice, trakaste zavjese i tepihe, u cilju stvaranja ugodnog ambijenta u kojem će đaci provoditi prve školske dane i usvajati nova znanja.

“Kao kompanija koja značajnu pažnju posvećuje društveno odgovornom poslovanju kroz brojne aktivnosti koje realizujemo, posebno brinemo o našim najmlađima. Osim aktivnosti kojima ukazujemo na važnost zdrave i pravilne ishrane u kojoj mliječni proizvodi zauzimaju važno mjesto, smatramo da je bitno obezbijediti im poticajan i siguran ambijent za bezbrižno djetinjstvo” kazali su predstavnici Mlijekoprodukta.

Direktor osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić”, Brane Miljatović, izrazio je zahvalnost kompaniji “Mlijekoprodukt”.

“Ova donacija nam je jako važna, jer kao što znamo pomoć školama je neophodna. Ovu učionicu koju je ‘Mlijekoprodukt’ opremio koristiće dva razreda prvačića u kojoj će sigurno kvalitetnije i ugodnije provoditi školske dane” kazao je Miljatović.

Mlijekoprodukt je i prošle godine donirao sredstva za opremanje jedne učionice za prvačiće u OŠ Sveti Sava, kao i sredstva za nabavku elektronske rampe na ulazu u školu sa ciljem unapređenja bezbjednosti djece.

Podelite ovaj tekst:

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.