Puding od vanilije, čokolade i jagode Moja Kravica

Pudinzi su ukusni i popularni deserti širom svijeta. Oni su brza poslastica i mogu da budu desert za sebe, ali i dio raznovrsnih slatkih kreacija. Dva najpopularnija ukusa pudinga su puding od vanilije i puding od čokolade, a Moja Kravica pudinzi dostupni su upravo u ovim ukusima. Neodoljivi deserti ne samo da zadovoljavaju našu žudnju za slatkim na brz i ukusan način, već nas i podsjećaju na tople i prijatne trenutke iz djetinjstva.

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
3% 2g 17g 449 kJ / 107 kcal

Puding od vanilije Moja Kravica

Puding od vanilije ima glatku i kremastu teksturu, s izraženim ukusom vanilije. Ovaj desert je praktičan za brzu poslasticu kod kuće ili za ponijeti, a često se koristi kao osnova za razne slatke kreacije poput voćnih kupova, puding kolača, ili torti. Moja Kravica puding od vanilije dostupan je u čaši od 125 grama.

Puding od čokolade Moja Kravica

Čokoladni puding Moja Kravica ima bogatu kremastu teksturu sa intenzivnim ukusom čokolade koji dolazi od kakaa i čokoladnih aroma. Često se koristi kao osnova za razne slatke kreacije, poput čokoladnih kolača, čokoladnih filova za brze torte i slične poslastice. Zahvaljujući svojoj širokoj dostupnosti i jednostavnoj pripremi, čokoladni puding je omiljen među ljubiteljima čokolade svih uzrasta, ali naročito mališana.

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
3% 3,2g 17g 458 kJ / 109 kcal
Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
3% 2,9g 16g 449 kJ / 107 kcal

Puding od jagode Moja Kravica

Puding od jagode ima glatku i kremastu teksturu, s izraženim ukusom
jagode. Ovaj desert je praktičan za brzu poslasticu kod kuće ili za ponijeti, a često se koristi kao osnova za razne slatke kreacije poput voćnih kupova, puding kolača, ili torti. Moja Kravica puding od jagode dostupan je u čaši od 125 grama.

Od mljekare do vaše trpeze

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.