Balans+ IMUNO jogurt za jak imunitet​

Balans+ IMUNO jogurti su obogaćeni mliječni proizvodi, koji na jednostavan način ostvaruju pozitivan uticaj na jačanje vašeg imunog sistema.
Da biste na najbolji način pomogli sebi i svojim najdražima u odbrani imuniteta, izuzetno je važno da ovi proizvodi budu dio vaše svakodnevne uravnotežene ishrane. Jogurt za imunitet možete konzumirati uz bilo koji obrok u toku dana, ali je ključno da postoji kontinuitet u konzumaciji, kako bi se postigao najbolji efekat.

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
1g 3,3g 4,0g 166KJ/39KCAL

Balans+ IMUNO nutritivna tablica: sastav jogurta za imunitet

Svakih 100g ovog jogurta sadrži samo 39 kalorija. Sa 1g mliječne masti, 3,3g proteina i 4g ugljenih hidrata, Balans+ IMUNO je dizajniran da podrži vaš imunološki sistem. Njegova formula, obogaćena esencijalnim nutrijentima, doprinosi očuvanju vitalnosti, čineći ga idealnim izborom za zdrav početak dana ili hranjivu užinu.

Šta sadrže Balans+ IMUNO jogurti za imunitet?

Balans+ IMUNO jogurt sadrži prirodnu i jedinstvenu formulu, koja se razlikuje od svih postojećih jogurta i ostalih mliječnih proizvoda:

  • HN019 i NCFM – prirodne kulture koje imaju veliki broj kliničkih studija, koje dokazuju pozitivan efekat na jačanje imunog sistema
  • Kompleks od 3 vitamina (D3, B6 i B12) koja su izuzetno važna za održavanje pravilne funkcije i jačanje imuniteta
  • Prirodno vlakno inulin

Kako se konzumiraju IMUNO proizvodi za imunitet?

Ne postoji nikakvo ograničenje vezano za količinu proizvoda na dnevnom nivou, Preporučuje se da Balans+ IMUNO proizvode konzumirate uz obrok – najbolje ujutru i uveče. Uz redovnu i preventivnu konzumaciju, vrlo brzo ćete postići optimalne rezultate i imunitet uz koji ćete se osećati zdravije i snažnije.

Balans+ IMUNO proizvodi su namijenjeni ne samo onima koji imaju problema sa imunitetom, već i svima koji žele da održe pravilnu funkciju svog imunog sistema.

Njihova prirodna formula je pogodna za sve uzraste, kreirana tako da postanu deo svakodnevne, izbalansirane ishrane.

Po čemu se Balans+ IMUNO razlikuje od Balans+ jogurta na koji ste navikli?

Balans+ probiotski jogurt, najpopularniji predstavnik fermentisanih proizvoda od mlijeka sa probiotskim bakterijama, sadrži drugačiju formulu i probiotske kulture, u odnosu na IMUNO grupu proizvoda. Osnovni benefit postojećeg Balans+ proizvoda u zelenoj ambalaži je podrška sistemu za varenje i postizanju digestivne ravnoteže.

Balans+ IMUNO jogurt za imunitet se takođe zasniva na prirodnoj formuli, s tim da on sadrži posebnu vrstu kultura, vlakana i vitamina. Njegov glavni benefit je održavanje normalne funkcije imunog sistema, što ne nudi ni jedan drugi proizvod dostupan na tržištu.

Dakle, riječ je o dva drugačija funkcionalna koncepta, različitog sastava i recepture proizvoda, sa ciljem da se potrošačima ponude različiti benefiti – jak imunitet ili dobro varenje.

Kakav nutritivni sastav ima Balans+ IMUNO jogurt?

Za dobre rezultate koje Balans+ IMUNO postiže za očuvanje imuniteta, zadužen je njegov sastav. Pored prirodne i jedinstvene formule, koja Balans+ IMUNO jogurt razlikuje od postojećih jogurta i ostalih mliječnih proizvoda, važno je pomenuti i njegovu nutritivnu vrijednost.

U 100 grama Balans+ IMUNO jogurta za imunitet ima:

  • 3,3 g proteina
  • samo 0,9 g mliječne masti
  • 39 kalorija

Da biste na najbolji način pomogli sebi i svojim najdražima u odbrani imuniteta, poželjno je da mliječni proizvodi za imunitet budu dio vaše svakodnevne uravnotežene ishrane. Balans+ IMUNO proizvode možete konzumirati uz doručak i uz večeru.

Balans+ IMUNO jogurti za jak imunitet​

Odaberite veličinu ambalaže skladno vašim potrebama. Manja je praktična za konzumaciju u jednom navratu, dok veću od 1kg jedna osoba može konzumirati uz nekoliko obroka.

Često postavljana pitanja

Ne postoje ograničenja u godinama. Balans+ IMUNO je namijenjen onima koji žele da ojačaju imuni sistem, bilo kog uzrasta i starosne dobi.

Ne postoji ograničenje u količinama. Preporuka je da se konuzumira preventivno, kao dio izbalansirane ishrane. To može da bude ujutru i uveče i važno je da postoji kontinuitet u konzumaciji.

Naravno da je moguće konzumirati paraleleno, jer su formule takve da pozitivno utiču jedna na drugu. Sa druge strane, svaki proizvod ima specifičan benefit – Balans+ je jogurt namijenjen postizanju digestivne ravnoteže, dok je Balans+ IMUNO jogurt za imunitet. Preporuka je da se u najvećoj mjeri konzumira onaj proizvod koji je u skladu sa Vašim potrebama.

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.