Balans+ jogurt sa probioticima​

Balans+ jogurt je probiotiski jogurt koji dokazano poboljšava varenje, a posredno – i sveukupno zdravlje. Ovo je jedini jogurt probiotik na domaćem tržištu za koji je kliničkim ispitivanjem dokazano da pozitivno djeluje na više aspekata varenja, i to poslije samo 10 dana redovne konzumacije. Za bolje varenje, dovoljno je popiti 500g Balans+ jogurta dnevno – šolju ujutru i šolju uveče.

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
0,9g 4g 4,0g 171kJ/41 kcal

Balans+ jogurt kalorije i nutritivni sastav na 100g proizvoda

Samo 41g kalorija u Balans+ jogurtu preporučuje ovaj proizvod svima koji su na dijetama ili režimima ishrane, ili pokušavaju da kontrolišu svoj kalorijski unos. Manje od 1g mliječne masti Balans+ jogurt svrstava među mliječne proizvode sa najmanjim sadržajem masti, što ga čini idealnom alternativom drugim mliječnim proizvodima za sve koji paze na unos masti i teže uravnoteženoj ishrani.

Balans+ jogurt i Bifido Digestio kompleks: jedinstvena probiotska formula

Balans+ probiotski jogurt je neizostavni dio svakodnevne ishrane mnogih ljudi koji vode računa o zdravlju, zahvaljujući brojnim benefitima koje ima na organe za varenje i uspostavljanje ravnoteže u organizmu.

Preporučuje se kao dio uravnotežene i kvalitetne ishrane i dobar je za prevenciju različitih problema sa varenjem, kao i održavanje zdrave crijevne flore. Kliničkim ispitivanjem smo dokazali pozitivan uticaj Balans+ jogurta na više aspekata digestivnog zdravlja.

Ovaj jogurt za probavu u svom sastavu ima jedinstvenu probiotsku formulu, Bifido Digestio kompleks, koga čine:

  • dvije probiotske kulture (LA5 i BB12)
  • vlakno Oligofruktoza, koje je izuzetno značajno za povećanje broja dobrih bakterija

Šta to Balans+ jogurt izdvaja od drugih probiotskih jogurta?

Jogurt Balans+ je blagog ukusa i niske kalorijske vrijednosti. Pored toga, benefiti Balans+ jogurta su dokazani studijom sprovedenom od strane KBC Bežanijska Kosa. Naime, tokom ovog istraživanja je potvrđeno da konzumacija Balans+ probiotskog jogurta reguliše varenje nakon samo 10 dana redovne konzumacije!

Navedena studija je Balans+ jogurtu dodjelila titulu jedinog jogurta na tržištu sa klinički dokazanim benefitima! Kvalitet i efikasnost, koji su garantovani od strane ljekara, jesu i najveće prednosti našeg probiotskog jogurta, a ujedno i njegova najbolja preporuka.

Svaki fermentisani mliječni proizvod ujedno je i prirodni izvor probiotika, ali samo uz onaj koji je klinički ispitan možete biti sigurni da birate najbolje za svoje zdravlje. Dovedite svoj organizam u ravnotežu uz Balans+ jogurt.

Kako se konzumira probiotik jogurt Balans+?

Dnevna doza Balans+ jogurta će dovesti vaš organizam u optimalno stanje i balans, ali samo uz redovnu upotrebu! Ukoliko djelujete preventivno i svakodnevnim konzumiranjem Balans+ jogurta unosite u svoj organizam dozu proteina, probiotika i vlakana, manja je šansa da će doći do problema.

Preporučena doza za očuvanje zdravlja je 500g probiotskog jogurta dnevno. Najbolje je unositi je ujutru i uveče.

Jedna šolja uz doručak, a jedna uz večeru.

Sprovedena klinička studija utvrdila je da se nakon samo 10 dana mogu ostvariti pozitivni učinci Balans+ jogurta. On već nakon tako kratkog vremenskog perioda reguliše probavu, smanjuje nadutost i bol, a ujedno ubrzava metabolizam.

Različita pakovanja zadovoljiće vaše potrebe​

Balans+ fermentisani napitak učinili smo dostupnim u pakovanjima različite veličine. Od čaše 150g pa do porodičnog pakovanja 1,45kg – sigurni smo da ćete sa lakoćom pronaći adekvatnu veličinu ambalaže.

Pitali ste nas o Balans+ jogurt probiotiku

Još jedna velika prednost Balans+ probiotskog jogurta jeste njegov pozitivan uticaj na smanjenje tjelesne mase. Ovaj fermentisani mliječni proizvod sadrži proteine i vlakna koja stvaraju osjećaj sitosti, te na taj način regulišu apetit.

Nutritivne vrijednosti jogurta rastu usljed veće količine zdravih bakterija, pa je Balans+ savršen izbor za one koji žele da budu zdravi, ali i vitki! Za one koji se osim problema sa varenjem, bore i sa slabim imunitetom – odličan izbor je naš Balans+ IMUNO jogurt sa dodatkom vitamina.

Naš Balans+ jogurt za probavu je preporuka i onima koji nemaju problema sa varenjem, kako bi preventivno djelovali na njihov nastanak.

U probavnom sistemu nalazi se na hiljade korisnih bakterija koje pomažu u razgradnji hrane, što omogućava bolju iskorišćenost hranljivih sastojaka iz hrane. Balans+ jogurt probiotik sadrži korisne bakterije koje sprječavaju razmnožavanje drugih, štetnih bakterija u crijevima, čime se dodatno unaprjeđuje kvalitet varenja i funkcionisanje probavnog sistema.

Balans+ jogurt probiotik, kao i ostali probiotski proizvodi Balans+, su namjenjeni svima, pa ih bez problema mogu unositi i osobe starije životne dobi. Oni su takođe u potpunosti bezbjedni za djecu, koja ih, kao i odrasli, mogu svakodnevno konzumirati.

Od mlijekare do vaše trpeze

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.