MLIJEKOPRODUKT proizvodi

Mliječni proizvodi kompanije Mlijekoprodukt su sinonim za višedecenijski kvalitet i raznovrsnu ponudu. Naš asortiman čini više od 200 proizvoda od mlijeka – od maslaca, preko jogurta, do mliječnih napitaka sa kafom. Saznajte zašto su Mlijekoprodukt proizvodi najpoželjniji gosti u Vašem frižideru i upoznajte se sa našim asortimanom.

Istaknuti MLIJEKOPRODUKT proizvodi koje volite

Mlijekoprodukt proizvodi obradovaće sve Vaše ukućane i obogatiti trpezu najkvalitetnijim namirnicama. Pogledajte koji proizvodi od mlijeka se nalaze u našoj ponudi.

Moja Kravica proizvodi su dio svakog obroka, i svake porodične trpeze! Od jogurta sa kojim započinje dan, do čokoladnog mlijeka sa kojim se počaste najmlađi, ali i stariji. Pogledajte šta sve obuhvata Moja kravica asortiman i upoznajte se sa proizvodima neodoljivog ukusa!
Balans+ proizvodi regulišu probavu, imaju pozitivan uticaj na tjelesnu masu i tjelesne masti, a takođe su Vaš saputnik u borbi za jači imunitet. Upoznajte se sa nutritivnim vrijednostima i benefitima proizvoda iz Balans+ asortimana.
Vitalia je jedan od napoznatijih brendova Mlijekoprodukta sa razvijenim pozitivnim imidžom u čiji kvalitet potrošači vjeruju. Upoznajte se sa Vitalia proizvodima i njihovim nutritivnim vrijednostima..

Grekos sirevi i jogurt

Započnite dan voćnim jogurtima punog ukusa, napravite tzaziki uz naš Grekos grčki jogurt, ili najukusniju grčku salatu uz Grekos sir. Uživajte uz ukuse Mediterana uz Grekos selekciju proizvoda.
Naš proteinski asortiman namijenjen je onima koji traže ukusne i hranljive opcije, a ujedno brinu o svom zdravlju i fizičkoj spremi. Pogledajte izbor Protein proizvoda i izaberite idealan obrok prije i poslije treninga.

Svaki flert i ljubavna priča započinju jednom dobrom kafom. Pogledajte izbor iz Flert asortimana i neka Vas naši ukusi zavedu!

Jogood je postao sinonim za voćne jogurte sa kojima započinje dan, prolaze školski odmori i sa kojima se završavaju treninzi! Pogledajte trenutni izbor neodoljivih voćnih ukusa!

Asortiman Natura Milk proizvoda je podijeljen u tri kategorije: mlijeko, jogurt i kisela pavlaka. Pogledajte portfolio i nutritivne vrijednosti.
Konstantno širimo i obogaćujemo asortiman novim ukusima. Otkrijte i ostale proizvode iz našeg portfolija!

Po čemu se Mlijekoprodukt proizvodi izdvajaju?

Najviši standardi kvaliteta

Naši proizvodi sadrže najkvalitetnije mlijeko, koje otkupljujemo od oko hiljadu farmera-kooperanata u BiH. Nudimo mliječne proizvode koji zadovoljavaju evropske standarde i kriterijume kvaliteta.

Duga tradicija

Kompanija Mlijekoprodukt se može pohvaliti tradicijom dugom više od 25 godina. Širok asortiman najkvalitetnijih mliječnih proizvoda dugujemo stručnim kadrovima, savremenoj tehnologiji i stalnom unaprijeđivanju proizvodnje.

Brojna priznanja

Mnogobrojna ulaganja i stručnost naših zaposlenih doveli su do najvišeg stepena kvaliteta proizvoda. Imlek i Mlijekoprodukt proizvodi su dobitnici mnogobrojnih nagrada i priznanja za kvalitet u okviru različitih manifestacija i nezavisnih analiza proizvoda na tržištu.

Mliječni proizvodi za svačiji ukus

Imlek i Mlijekoprodukt proizvodi su sastavni dio svakodnevice ljudi različitih generacija, zanimanja i navika u ishrani.

Najmlađi se raduju jutru i doručku koji podrazumijeva naše čokoladno mlijeko i kravicu koja se smiješi sa pakovanja. Jutro će lijepo početi i odraslima koji žure na posao, uz praktično zapakovan i ukusan espresso, macchiato ili cappuccino iz naše ponude.

Recepti najiskusnijih domaćica obavezno sadrže Imlek pavlaku za kuvanje, a sastojci najukusnijih sendviča su naši Moja Kravica mliječni namazi, sir i maslac. Naravno, nećemo zaboraviti ni kiselu pavlaku i kiselo mlijeko koji se odlično slažu uz kuvana jela i tradicionalne specijalitete, a za sladokusce su tu i naši voćni jogurti.

Zdravlje uvek stavljamo na prvo mjesto, pa je tu i naša Balans+ linija za sve koji žele da sebi obezbjede balansiran obrok uz jogurt koji doprinosi boljoj probavi, ili jogurt koji povoljno utiče na jači imunitet.

Za one koji imaju problema sa tolerancijom na laktozu, tu je i naše Moja Kravica mlijeko bez laktoze.

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.