Voćni jogurt Jogood

Voćni jogurti Jogood predstavljaju čarobni sudar ukusa i svježine, u kome se voćna eksplozija ukusa susreće sa kremastim zadovoljstvom! Upoznajte voćne jogurte u kojima sve puca od voća! Ovo su poslastice koje će vas osvojiti svojim punim voćnim ukusom i komadićima voća u svakom gutljaju. Otkrijte paletu raznolikih ukusa koja će vam pružiti neodoljivu harmoniju slatkoće i svježine. Bilo da ste ljubitelji šumskog voća ili klasičnih jagoda, voćni jogurti Jogood zadovoljiće vaše afinitete!

Nutritivne vrijednosti Jogood voćnog jogurta jagoda na 100g

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
0,6g 2,7g 11,8g 268 kJ / 63 kcal

Jogood voćni jogurt jagoda

Slatki komadići jagoda daju teksturi i ukusu voćnog jogurta dodatnu dimenziju, čineći svaki gutljaj neodoljivim iskustvom. Ako volite jagode – ovaj voćni jogurt sa jagodama lako će postati vaš omiljeni mliječni desert!

Jogood voćni jogurt višnja

Svaki gutljaj ovog voćnog jogurta odvodi vas u voćni raj intenzivnim ukusom zrelih višanja koji se savršeno sjedinjuje sa kremastom teksturom. Voćni jogurt sa višnjama donosi pravu slatko-kiselu ravnotežu koja će razbuditi vaše nepce.

Nutritivne vrijednosti Jogood voćnog jogurta višnja na 100g

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
0,6g 2,7g 11,8g 269 kJ / 64 kcal

Nutritivne vrijednosti Jogood voćnog jogurta šumsko voće na 100g

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
0,6g 2,7g 10,5g 247 kJ / 58 kcal

Jogood voćni jogurt šumsko voće

Voćni jogurt od šumskog voća Jogood daće vam osećaj koračanja šumom punom zrelih plodova. Pruža osvježavajući i aromatičan doživljaj svakim načinjenim gutljajem.

Jogood voćni jogurt jabuka, kruška, vanila

Voćni jogurt sa jabukom, kruškom i vanilom Jogood je poput malog komada jeseni u bočici. Nosi aromu svježih jabuka i krušaka, koja se savršeno dopunjuje sa notama nježne vanile, stvarajući jedinstvenu simfoniju ukusa.

Nutritivne vrijednosti Jogood voćnog jogurta jabuka, kruška, vanila na 100g

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
0,6g 2,7g 11,3g 260 kJ / 61 kcal

Jogood jogurti

Od mljekare do vaše trpeze

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.