Čokoladno mlijeko Moja Kravica

Čokoladno mlijeko Moja Kravica odlikuje se bogatim čokoladnim ukusom i slasnom teksturom. Namjenjeno je potpunom uživanju! Čoko mlijeko jednako vole djeca, koliko i odrasli. Ovo čokoladno mlijeko stvoreno je za trenutke potpunog uživanja!

Čokoladno mlijeko kalorije i nutritivni sastav

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
1% 3,3g 10g 264 kj / 62 kcal

Čokoladno mlijeko - za trenutke uživanja

Jedna od ključnih karakteristika Moja Kravica čokoladnog mlijeka je slatki, a osvežavajući ukus, koji se postiže kombinacijom kvalitetnog mlijeka i čokolade. Ovaj mliječni napitak je idealan za trenutke opuštanja, za mališane, umjesto deserta, ili za odrasle, kao nagrada poslije napornog dana.

Moja Kravica čoko mlijeko - čoko karamel

Pored već dobro poznatog ukusa Moja Kravica čokoladnog mlijeka, naš portfolio smo obogatili još jednim proizvodom – Moja Kravica čoko karamel mlijekom. Moja Kravica čoko karamel predstavlja spoj bogatog ukusa čokoladnog mlijeka kojim se prožima ukus karamele, što ga čini neodoljivim izborom za sve ljubitelje mliječnih proizvoda.

Kalorije i nutritivni sastav:

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
1,1 % 3,4g 8,3g 246kJ-59 kcal

Čokoladno mlijeko vraća u djetinjstvo

Čoko mlijeko od crne, mliječne čokolade i mlijeka je idealno za sve ljubitelje klasičnog čoko ukusa. Dostupno je u PET flašicama od: 300ml, 500ml i 1l, kao i u Tetra Pak ambalažama od: 250 ml (sa slamčicom), 1l i 1,5l. Prilagodite izbor svojim potrebama i uživajte u svakom gutljaju!

Od mljekare do vaše trpeze

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.