Vitalia vrhnje za kuhanje

Vitalia vrhnje za kuhanje napravljeno je od najkvalitetnijeg mlijeka sa domaćih farmi i nastalo je u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

Vitalia vrhnje je vrh!

Punu zamamnih okusa koji bude najljepše uspomene, našu domaću kuhinju čine recepti koji su usavršavani generacijama.

Njen topli šarm nastao je iz ljubavi naših porodica, a mi ga pažljivo čuvamo i sa zahvalnošću prenosimo dalje.

Svježina sa domaćih farmi

Inspirisano tradicijom, Vitalia vrhnje za kuhanje pravi se od svježeg mlijeka sa više od 1500 velikih i malih porodičnih farmi. Donoseći svježinu sa polja i proplanaka Bosne i Hercegovine, ono nas mami i poziva da kreiramo nove i stare kombinacije okusa za naše najdraže.

Neodoljivi kremasti okus

Od kremastih juha, tjestenina i sočnih pečenja, pa do neodoljivo slasnih umaka, Vitalia vrhnje za kuhanje pomažu da vaša jednostavna jela postanu specijaliteti. Korak po korak, zalogaj po zalogaj, hrabro krenite prema svojim kuharskim vrhuncima, jer Vitalia vrhnje je vrh!

Naši proizvodi su tu

… u svakom okrepljujućem gutljaju mlijeka, ukusnim i brzim jutarnjim zalogajima, kulinarskim specijalitetima koje spremate za posebne goste, rođendanskim tortama, prazničnim trpezama koje dijelite sa svojim najmilijima – i svim onim malim i velikim životnim trenucima koje pamtimo i nosimo kroz život kao svoje drage priče.

Nutritivne vrijednosti u 100g vrhnja za kuhanje Vitalia 20%mm

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
20 2,5 3,5 842kJ/204kcal

Vrhnja za kuhanje Vitalia 20%mm

Sa 20% mliječne masti Vitalia vrhnje za kuhanje donosi jedinstveni osjećaj punoće okusa i kremastosti svakome jelu, bez obzira da li je riječ o istinskom gastro specijalitetu ili brzo pripremljenom obroku.

Vrhnja za kuhanje Vitalia 10%mm

Sa samo 10% mliječne masti Vitalia vrhnje za kuhanje zadržalo je punoću okusa i pomoći će Vam da svako vaše jelo pretvorite u pravi, neodoljivi specijalitet.

Nutritivne vrijednosti u 100g vrhnja za kuhanje Vitalia 10%mm

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
10 2,9 4,1 489kJ/118kcal

Od mljekare do vaše trpeze

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.