Milkshake Moja Kravica

Milkshake Moja Kravica dolazi u 3 ukusa, među kojima ćete sa lakoćom pronaći omiljeni. Tu su: nježna vanilija, intenzivna jagoda i ukusne šumske bobice. Razigrajte se uz Moja Kravica milkshake! Ovaj kremasti i osvježavajući napitak najviše vole najmlađi, ali mu zapravo – niko ne odolijeva!

Milkshake: 3 ukusa zadovoljstva

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
1,5g 3,3g 9g 265 kj /63 kcal

Milkshake vanilija

Vanilija, neodoljivo nježan ukus koji ćemo uvijek voljeti, savršeno uparen sa mlijekom. Milkshake od vanilije je kremast i ukusan!

Milkshake jagoda

Milkshake od jagode osvojiće sve ljubitelje slatkih, voćnih ukusa! Intenzivan i kremast, ovaj milkshake lako će postati vaš omiljeni desert!
Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
1,5g 3,3g 9,5g 273 kj / 65 kcal
Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
1,5g 3g 9g 260 kJ/ 62 kcal

Milkshake šumske bobice

Milkšejk sa šumskim bobicama ima prepoznativ ukus bobičastog voća. Ovaj milkšejk je idealan izbor za sve ljubitelje intenzivnih voćnih ukusa!

Milkshake u različitim pakovanjima za praktičnu konzumaciju

Želite malu dozu slatkoće, ili tražite što manju ambalažu za usputnu konzumaciju za mališana? Milkshake od 235ml u tetrapaku sa slamčicom je savršen izbor za vas! Samo otvorite slamčicu, probušite rupicu, i – sve je spremno za uživanje!

Pitali ste nas o milkšejku

Naš milkshake se bazira na visokokvalitetnom mlijeku, kao i drugi Moja Kravica i Imlek mliječni proizvodi. Miješamo ga sa vašim omiljenim ukusima kako bismo vas obradovali poznatim aromama. Brinemo o tome da tekstura bude kremasta, a pitka. Na kraju, milkshake pakujemo u praktične ambalaže koje pružaju praktično i bezbjedno iskustvo konzumacije.

Prije otvaranja, preporučujemo čuvanje na sobnoj temperaturi. Rok trajanja je 4 mjeseca od datuma proizvodnje, koji je istaknut na ambalaži. Nakon što ga otvorite – čuvajte milkshake na temperaturi do 6 stepeni, najbolje u frižideru. Nakon otvaranja rok upotrebe je 3 dana.

Promućkajte prije otvaranja!

Od mljekare do vaše trpeze

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.