Balans+ obrok​

Obrok Balans+ dolazi u 4 kombinacije ukusa, među kojima ćete sa lakoćom pronaći omiljeni. Ove obroke čine jedinstvene mješavine blagotvornog probiotskog jogurta, zdravog voća i hranljivih žitarica. Nutritivno bogati Balans+ obroci ostvaruju pozitivno dejstvo na varenje, a zbog žitarica i voća doprinose osjećaju sitosti. Koristite ih kao zamjenu za doručak, za dobar start dana, ili kao užinu u bilo kojem dijelu dana. Uz Balans+ obroke, zdravlje je na dohvat ruke.

Balans+ obrok nutritivna tablica na 100g

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
0,9g 3g 14g 78 kcal

Balans+ obrok kalorije i sastav

Za savršeno izbalansiranu ishranu odaberite Balans+ obrok. Sa svega 78 kalorija na sto grama, 3g proteina i 14g ugljenih hidrata uz dodatak vaših omiljenih žitarica i voća, a uz minimalno mliječnih masti, predstavlja idealnu dozu potrebne energije i zdravu užinu kada ste u pokretu.

Dobar start: uz Balans+ voćni jogurt sa žitaricama nema izgovora

Kasnite na posao ili na fakultet? Cijeli dan “jurite” od sastanka do sastanka, ili ste na dugom putu automobilom? Najradije biste samo pojeli nešto s’ nogu? To više ne mora da bude nezdrava, brza hrana.

Uz lako dostupne Balans+ obroke – nema izgovora. Dovoljno je da otvorite svoj obrok, ispijete ga i zasitite se. Ovo je brz i praktičan, ali izuzetno uravnotežen obrok koji će zadovoljiti potrebe vašeg organizma za vlaknima, proteinom i mastima. Tu su i vitamini i minerali iz voća i žitarica, kao i probiotici iz jogurta.

Uživajte u lijepom ukusu i hranljivom sastavu. Prijatno!

Probiotsko dejstvo obroka ostvaruje blagotvorno dejstvo na varenje

Kao i cijela Balans+ linija probiotskih proizvoda, osnovu Balans+ obroka čini probiotski jogurt koji ima jedinstveni probiotski Bifido Digestio kompleks od 2 probiotske kulture (LA5 i BB12) i vlakna oligofruktoze. Klinički smo dokazali pozitivan uticaj ove formule na varenje, koje dolaze poslije samo 10 dana redovne konzumacije!

Iskoristite blagotvorni uticaj probiotika i dovedite svoj organizam u ravnotežu na ukusan i jednostavan način!

Balans+ obroci u 4 kombinacije ukusa​

Isprobajte sve i pronađite Balans+ obrok koji će vam savršeno odgovarati!

Od mljekare do vaše trpeze

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.