Održana prva “Balans+ School run” trka na Banjalučkom polumaratonu

Sadržaj

Najveća domaća mljekara “Mlijekoprodukt” koja posluje u okviru regionalnog lidera Imleka, sa svojim brendom “Balans+” bila je sponzor trke za osnovce i srednjoškolce koja je po prvi put održana u okviru ovogodišnjeg Banjalučkog polumaratona.

U trci je učestvovalo više od dvije hiljade osnovaca i srednjoškolaca iz 27 škola iz banjalučke regije. Školarci uzrasta od 11 do 18 godina trčali su za pojedinačni plasman, ali i razredni i školski rezultat. 

Jedan od učesnika trke, učenik prvog razreda Medicinske škole u Banjaluci Miloš Kezija, kaže da je zadovoljan trkom i svojim ličnim rezultatom.

„Sviđa mi se što je bilo puno učesnika. Bila je velika gužva i moja startna pozicija bila je negdje na kraju moje grupe, ali sam uspio da trku završim među prvih deset učesnika. Trka je bila naporna i vrućina nam je dodatno otežavala uslove, ali na kraju smo se osvježili proizvodima sponzora i hvala im na tome“, rekao je Kezija.

Iz Mlijekoprodukta poručuju da su zadovoljni odzivom školaraca i da se nadaju da će ovakve trke postati tradicija na ovom, jednom od najvećih sportskih događaja u Banjaluci.

„Drago nam je što smo dio ove velike manifestacije. Danas smo imali priliku da se uvjerimo da naši školarci vode računa o zdravom načinu života i da su svjesni koliko je značaj rekreativnog bavljenja sportom u njihovom uzrastu. Za sportiste su veoma važni njihova fizička spremnost i dobro zdravlje, a sve to počinje od zdrave i balansirane ishrane. Balans+ jogurt redovnom upotrebom uspostavlja ravnotežu probavnog sistema, što je značajno za balans u svakodnevnom životu“, kažu u Mlijekoproduktu.

Nakon završene trke, ušesnici su se osvježili proizvodima sponzora. Najbolji su dobili medalje i poklone kompanije Mlijekoprodukt.

Podelite ovaj tekst:

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.