Novi jedinstveni izgled Vitalia proizvoda

Sadržaj

Prateći trendove na tržištu Vitalia izlazi pred potrošače u novom, osvježenom i modernijem dizajnu pakovanja, i predstavlja novi Vitalia logotip kako bi osnažila jedinstveni vizuelni identitet Vitalia brenda.

Ovih dana se na policama mogu naći prvi primjerci Vitalie „u novom ruhu". Redizajnirani Vitalia proizvodi  će od sada biti lako prepoznatiljivi i razlikovati će se od konkurentskih proizvoda. Zadatak je bio stvoriti moderan brend identitet, koji bi povezao autentičnost izgleda sa vrhunskim kvalitetom.  Nijedan element dizajna nije promijenjen na način da izgubi svoju prepoznatljivost, pa novi dizajn dobro povezuje stari i novi identitet brenda.

Novi dizajn Vitalia proizvoda će pored ljepšeg i savremenog izgleda, potrošačima olakšati izbor pri kupovini jer su se kroz različite faze istraživanja potrošača definisali i najbitniji elementi koji potrošaču olakšavaju izbor i jasno ih primjenili u novi dizajn. Posebno se ističe redizajn logotipa sa dodatkom medvjedića koji je inkorporiran u logo i smješten povrh slova, što doprinosi doživljaju lične povezanosti sa brendom i pozicioniranje samog brenda u vidu zdravlja, životnosti i vitalnosti. Autentična i originalna maskota medvjedića, apsolutno jedinstvena za Vitalia brend,  pojačava već postojeću emotivnu vezu brenda i potrošača.

Vitalia brand je jedan od lidera na tržištu mlijeka i mliječnih proizvoda u Bosni i Hercegovini, a svi Vitalia proizvodi nastaju od najkvalitetnijeg mlijeka sa domaćih farmi. Primjenjujući međunarodne sisteme upravljanja kvalitetom hrane IFS, HACCP , ISO 9001:2008 i Halal osigurava se vrhunski kvalitet širokog asortimana Vitalia proizvoda.

Podelite ovaj tekst:

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.