Vitalia proizvodi nagrađeni na Gradačačkom sajmu

Sadržaj

Zlatne medalje za kvalitet za Vitalia mileram i  Vitalia Gusti jogurt.

Lidersku poziciju na tržištu mlijeka i mliječnih proizvoda u Bosni i Hercegovini „Mlijekoprodukt“ iz Kozarske Dubice, koji posluje u okviru regionalnog lidera Imleka, opravdao je priznanjima dodijeljenim na ovogodišnjem Gradačačkom sajmu. Prema ocjeni Poljoprivredno – prehrambenog fakulteta u Sarajevu zlatne medalje za kvalitet proizvoda dobili su Vitalia mileram i Vitalia Gusti jogurt.

„Već duži niz godina ostvarujemo odličnu saradnju sa sajmom i ponosni smo što je jedna manifestacija sa tradicijom dugom više od 40 godina prepoznala kvalitet naših proizvoda, ali i značaj naše kompanije kao lidera u mliječnoj industriji u Bosni i Hercegovini. Brend Vitalia pozicionirao se na tržište kao omiljeni domaći brend među potrošačima, a nagrada za kvalitet proizvoda rezulat je našeg kontinuiranog ulaganja u cjelokupni proizvodni proces“, rekao je  marketing menadžer Mlijekoprodukta, Vlado Sandić.

Kompaniji „Mlijekoprodukt“ dodijeljeno je i posebno priznanje za doprinos i afirmaciju Gradačačkog sajma.

Na ovogodišnjem 44. Međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije – Sajam šljive u Gradačcu, svoje proizvode i usluge predstavilo je oko 300 izlagača iz BiH i zemalja okruženja, ali i Austrije, Češke, Mađarske, Turske i Njemačke.

Podsjećamo da je kompanija „Mlijekoprodukt“ na prošlogodišnjem Gradačačkom sajmu takođe osvojila dvije zlatne medalje i to za proizvode Vitalia Vajkrem i Vitalia kefir.

Podelite ovaj tekst:

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.