„Mlijekoproduktu“ dvije zlatne medalje na gradačačkom „Sajmu šljive“

Sadržaj

Banjaluka, 31. avgust 2018. – Mlijekoprodukt, najveća domaća mljekara koja posluje u okviru regionalnog lidera u mliječnoj industriji Imleka, dobila je dvije zlatne medalje za kvalitet proizvoda na 45. Međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije “Sajam šljive” u Gradačcu.

Zlatnim medaljama nagrađeni su Balans+ kefir i Vitalia vrhnje za kuhanje.

“ Već duži niz godina ostvarujemo odličnu saradnju sa sajmom i ponosni smo što je jedna manifestacija sa tradicijom dugom više od 40 godina prepoznala kvalitet naših proizvoda, ali i značaj naše kompanije kao lidera u mliječnoj industriji u Bosni i Hercegovini. Ove zlatne medalje još su jedna potvrda da naši proizvodi konstantno nude kvalitet koji je ujedno i osnovna vodilja rada svih nas u Mlijekoproduktu, kazali su iz Mlijekoprodukta.

Oni su dodali da nagrada ima posebnu težinu jer je Gradačački sajam jedan od najcjenjenijih u zemlji, a svake godine okupi uspješne i ambiciozne proizvođače i stručnjake iz raznih oblasti poljoprivrede i prerađivačke industrije koji imaju priliku povezati se u korist čitave zajednice.

Na sajmu koji je održan od 29. avgusta do 1. septembra, Mlijekoprodukt je izlagao sa još 320 izlagača iz Bosne i Hercegovine i regiona.

Podsjećamo da je kompanija „Mlijekoprodukt“ na prošlogodišnjem Gradačačkom sajmu takođe osvojila dvije zlatne medalje i to za proizvod Vitalia mileram i  Vitalia Gusti jogurt.

 

Podelite ovaj tekst:

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.