U parku Mladen Stojanović otvoreno „Moja Kravica” dječije igralište

Sadržaj

Mlijekoprodukt poklonio igralište najmlađim Banjalučanima.

U sklopu velike društveno odgovorne kampanje „Moja Kravica Rasti srećno” danas je u Banja Luci svečano otvoreno najmodernije dječije "Moja Kravica" igralište. Igralište je dar mlijekare Mlijekoprodukt koja posluje u okviru kompanije Imlek, regionalnog lidera u proizvodnji mlijeka i mliječnih proizvoda.

Svečanu vrpcu koja simboliše otvaranje igrališta presjekli su Igor Radojičić, gradonačelnik Banja Luke, i Vlado Sandić, marketing menadžer Mlijekoprodukta. Gradonačelnik Banja Luke izrazio je zahvalnost što se "Mlijekoprodukt" našao među kompanijama koje su svojim donacijama doprinijele unaprijeđenju sadržaja od važnosti za cijelu zajednicu, a naročito njene najmlađe članove.

"Moja Kravica mlijeko je svakodnevno prisutno u životima naših najmlađih te nam je zadovoljstvo što ćemo i na ovaj način postati dio njihovog srećnog odrastanja. Ovom, ali i brojnim drugim akcijama, Mlijekoprodukt kao društveno odgovorna kompanija nastoji da doprinese stvaranju što boljeg okruženja i unapređenja života u zajednici u kojoj posluje" rekao je Vlado Sandić, marketing menadžer kompanije "Mlijekoprodukt. On je takođe naglasio važnost stvaranja uslova za duži aktivni boravak djece na vazduhu i obezbeđivanju prostora za igru, a na današnjem otvaranju najviše su se zabavili brojni mališani iz banjalučkih vrtića.

Podelite ovaj tekst:

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.