“Mlijekoprodukt” dobitnik prestižnog priznanja i nagrade za doprinos razvoju preduzetništva u srednj

Sadržaj

Kompanija „Mlijekoprodukt“ d.o.o. iz Kozarske Dubice, koja posluje u okviru najveće regionalne kompanije za proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda – Imleka, dobitnik je priznanja „Stvaratelji za stoljeća“ za 2015. godinu. Ovu prestižnu nagradu dodjeljuje Međunarodni ekonomski forum „PERSPEKTIVE“, a „Mlijekoprodukt“ se izdvojio među 334 kandidata iz devet država Srednje i Jugoistočne Evrope.

Nagrade i priznanja najzaslužnijima za razvoj preduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Evrope podijeljene su u pet kategorija, a Komitet za dodjelu nagrada „Mlijekoproduktu“ je dodijelio Priznanje za doprinos razvoju preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi. Svečanost dodjele nagrada i priznanja „Stvaratelji za stoljeća“ održana je od 4. do 6.  marta ove godine u Dubrovniku u okviru Regionalnog samita preduzetnika Srednje i Jugoistočne Evrope.

Iz „Mlijekoprodukta“ poručuju da je velika čast dobiti ovakvo prizanje među brojnim uspješnim preduzetnicima iz cijele regije.

„Svako priznanje, naročito ovako prestižno, predstavlja potvrdu da naš rad i zalaganje idu u dobrom smjeru. Naravno, priznanje je i jedna vrsta obaveze da u budućnosti budemo još bolji. Proteklih godina smo ulagali značajna sredstva u unapređenje kvaliteta sirovine i gotovog proizvoda kao i modernizaciju proizvodnih kapaciteta,  a planiramo i u buduće nastaviti sa ulaganjima kako bi našim potrošačima ponudili samo najbolje od mlijeka.“, poručio je marketing menadžer Mlijekoprodukta Vlado Sandić.

Podelite ovaj tekst:

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.