“Mlijekoproduktu” dvije zlatne medalje na Gradačačkom sajmu

Sadržaj

Vitalia mliječnim proizvodima potvrđen vrhunski kvalitet.

Najveća domaća kompanija za proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda “Mlijekoprodukt” na 43. Međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije “Sajam šljive” u Gradačcu je dobila Zlatne medalje za kvalitet proizvoda Vitalia vajkrem i Vitalia kefir.

Provjeru kvaliteta svih proizvoda u konkurenciji za osvajanje prestižnog priznanja uradila je stručna komisija, predstavnici Sajma i Poljoprivrednog fakulteta iz Sarajeva.

“Budući da se radi o sajmu koji ima najdužu tradiciju u ovoj oblasti na našim prostorima, značaj ovih nagrada za našu kompaniju je zaista veliki. Da se konstatno ulaganje u sirovinu, proizvodni proces i vrhunski kvalitet proizvoda isplati, sada su potvrdili i stručnjaci iz prehrambene industrije koji su oba naša Vitalia proizvoda koja su učestvovala u ovom ocjenjivanju nagradili najvišim priznanjem. Proizvodi brenda Vitalia napravljeni su od najboljeg mlijeka koje je otkupljeno isključivo na domaćim farmama, a posebno zadovoljstvo nam je što su Vitalia vajkrem i Vitalia kefir za veoma kratko vrijeme od svog predstavljanja tržištu postali redovan i ukusan obrok na trpezama porodica širom BiH”, rekao je marketing menadžer “Mlijekoprodukta”, Vlado Sandić.

Podelite ovaj tekst:

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.