Mlijekoprodukt obilježio Svjetski dan porodice

Sadržaj

Vitalia jogurt i mliječni proizvodi višečlanim porodicama.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana porodice, najveća domaća mljekara „Mlijekoprodukt“ iz Kozarske Dubice, koja posluje u okviru regionalnog lidera u mliječnoj industriji Imleka, uručila je donacije Vitalia jogurta višečlanim porodicama.

„Već nekoliko godina zaredom obilježavamo ovaj bitan datum sa ciljem ukazivanja na značaj porodice kao stuba svakog društva. Našim aktivnostima obuhvatili smo socijalno ugrožene višečlane porodice kako bismo ukazali na njihov položaj u društvu ali i  podsjetili na značaj pravih životnih vrijednosti poput čvrste i stabilne porodice  “, rekao je marketing menadažer „Mlijekoprodukta“, Vlado Sandić.

Predsjednik Udruženja porodica sa četvoro i više djece „4 plus“, Jovan Radovanović, izrazio je zahvalnost „Mlijekoproduktu“ na donaciji, ali i na tome što kroz brojne kampanje koje realizuju nastoji da uključe višečlane porodice i promoviše značaj porodice kao osnovne ćelije društva.

Ovogodišnje obilježavanje Međunarodnog dana porodice organizovano je u okviru kampanje Vitalia – „Uvijek u krugu porodice“ koja ističe značaj tradicionalnih vrijednosti u porodici što podrazumijeva i značaj kvalitetne ishrane za sve generacije.

Međunarodni dan porodice obilježava se sa ciljem afirmacije porodice i porodičnih vrijednosti i podizanja svijesti o problemima i pitanjima porodice.

Podelite ovaj tekst:

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.