Mlijekoprodukt obilježio Svjetski dan digestivnog zdravlja

Sadržaj

Povodom obilježavanja Svjetskog dana digestivnog zdravlja, najveća domaća mljekara “Mlijekoprodukt”, koja posluje u okviru regionalnog lidera u mliječnoj industriji Imleka, organizovala je donacije Balans+ jogurta gastro odjeljenjima kliničkih centara u Banjaluci i Sarajevu.

Balans+ jogurt je fermentisani proizvod koji redovnom upotrebom klinički dokazano reguliše probavu. Iz kompanije “Mlijekoprodukt” podsjećaju da je dobra probava važna za svakodnevno normalno funkcionisanje i kažu da su ove donacije njihov doprinos poboljšanju digestivnog zdravlja onih pacijenata kojima je to najpotrebnije.

Balans+ spada među takozvane funkcionalne proizvode koji sadrže kombinaciju probiotika i vlakana koji podstiču varenje i ubrzavaju metabolizam. Zadovoljstvo nam je što, već nekoliko godina zaredom, ostvarujemo dobru saradnju sa kliničkim centrima u Banjaluci i Sarajevu i što smo u prilici da donacijom proizvoda barem malo olakšamo tegobe pacijenata na gastro odjeljenjima”, kažu u Mlijekoproduktu.

Rukovodioci gastro odjeljenja zahvalili su kompaniji na donacijama.

 “Kompanija Mlijekoprodukt je ovim poklonima obradovala pacijente Odjeljenja gastroenterologije Klinike za unutrašnje bolesti. Sve donacije Mlijekoprodukta su  kao i do sada dobrodošle i nadam se da će ova saradnja trajati i dalje”, rekao dr Aleksandar Dobrovoljski, šef Odjela gastroenterologije Univezitetskog kliničkog centra u Banjaluci.

Mlijekoprodukt već tradicionalno obilježava Svjetski dan digestivnog zdravlja i na taj način daje svoj doprinos podizanju svijesti o značaju izbalansirane ishrane i aktivnog metabolizma u svakodnevnom životu.

 

 

 

Podelite ovaj tekst:

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.