Kompanija Mlijekoprodukt donirala mliječne proizvode humanitarnim organizacijama povodom praznika.

Sadržaj

Povodom obilježavanja praznika Mlijekoprodukt je tradicionalno donirao svoje proizvode i dječije poklon paketiće te uljepšalo ove zimske dane korisnicima osam humanitarnih organizacija i udruženja. Na taj način, ova kompanija je još jednom pokazala dobar primjer u oblasti društvene odgovornosti unutar zajednice u kojoj posluje.

„Kao društveno odgovorna kompanija osjećamo potrebu da našim proizvodima obogatimo trpeze i onih koji žive u stanju socijalne potrebe, posebno u vremenu slavlja, porodičnog okupljanja i praznika. U ovo teško vrijeme ekonomske nesigurnosti i krize, veliki broj naših sugrađana je u stanju socijalne potrebe i bez obzira na njihovo porijeklo, pol ili nacionalnu pripadnost mi ovo shvatamo kao našu moralnu i ljudsku obavezu.“- izjavio je marketing menadžer “Mlijekoprodukta”, Vlado Sandić.

Mliječne poklon pakete su dobili korisnici organizacija Crvenog Krsta u Kozarskoj Dubici, Banja Luci, Gradišci, Prijedoru, Novom Gradu, Kostajnici, Narodne kuhinje u okviru MDD Merhamet-a iz Kozarske Dubice i Udruženje za celijakiju „Prvi osmjeh“  Banja Luka, a dječijim poklon paketićima obradovano je i 45 djece socijalno ugroženih korisnika Crvenog Krsta u Kozarskoj Dubici.

U gradskoj organizaciji Crvenog krsta grada Banja Luka zahvalili su “Mlijekoproduktu”  za sve dosadašnje donacije koje su im uručili . "Saradnja sa Mlijekoproduktom traje već dugi niz godina, oni su prepoznali potrebe naših korisnika i u kontinuitetu doniraju svoje proizvode što nama mnogo znači. Zahvalni smo Mlijekoproduktu i očekujemo da će ova saradnja koja je na zaista visokom nivou biti nastavljena i dalje", rekla je Željkica Ilić sekretar Crvenog Krsta Banjaluka.

Pored ovih donacija, Mlijekoprodukt već nekoliko godina donira mlijeko i mliječne proizvode za brojne druge organizacije i udruženja. Jedna od takvih je i JU Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević” u Banjaluci, kojoj već četvrtu godinu u nizu obezbjeđuju mliječne proizvode za njihove cjelokupne mjesečne potrebe.

Podelite ovaj tekst:

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.