BALANS+ IMUNO

Sadržaj

Promjene temperature, smjena vlažnih i suvih dana, dug boravak u zatvorenim prostorijama, manjak sunčeve svjetlosti, neki su od faktora koji utiču na pad imuniteta. Ako tome dodamo i ishranu koja je po nepisanom pravilu teža i nezdravija od ljetnje, imunitet je u predstojećem periodu prvi na udaru.

Najbolji način da pripremite organizam za predstojeću sezonu jeste da povedete računa o ishrani. Nisu neophodne dramatične promjene, dovoljno je da u svoju dnevnu rutinu unesete proizvode koji uspostavljaju ravnotežu metabolizma i jačaju imunitet.

Nov koncept Balans+ IMUNO, sa prirodnim sastavom i jedinstvenim benefitom na tržištu u kategoriji mliječnih proizvoda, jedan je od najboljih načina da ojačate svoj I imunitet cijele porodice, zahvaljujući jedinstvenoj, prirodnoj formuli.

Balans+ IMUNO jedinstvenu formulu čini kombinacija:

-Kultura –  koje imaju veliki broj kliničkih studija koje potvrđuju djelotvornost u jačanju imunog sistema

-Vlakana – imaju pozitivan uticaj na zdravlje

-Vitamina B6, B12 i D3 – važnih za održavanje normalne funkcije i jačanje imnuiteta

Balans+ IMUNO portfolio čine jogurti u PET pakovanju od 1kg i 250g i voćni jogurt – jagoda acerola (acerola je tropska trešnja, voće sa najvećom koncentracijom vitamina C) u pakovanju 330gr, a za pun efekat izuzetno je važna redovna i preventivna konzumacija dva puta dnevno, najbolje uveče i ujutro.

Podelite ovaj tekst:

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.