Flert kafa - Imlek kafe

Ako ste ljubitelj kafe koja spaja savršeni balans ukusa i praktičnosti, na pravom ste mjestu. Naša ponuda obuhvata širok spektar omiljenih kafenih napitaka, uključujući caffe latte, cappuccino i macchiato. Ove izvanredne kafe dolaze u praktičnim bočicama, osiguravajući vam trenutke uživanja bez čekanja ili komplikovane pripreme. Isprobajte sve Flert kafe i odaberite svoju omiljenu.

Flert kafa u flašici - Imlek kafe

Aromatičan macchiato, penušavi cappuccino ili snažan caffe latte strong? Koju od ovih kafa ćete vi odabrati za idealnu dozu flerta?
Priznaj da voliš flert! Kapućino ili makijato? Danas ili sutra? Priznaj da voliš flert i uživaj u sjajnim ukusima Imlek kafa koje će učniti da se osjećaš posebno!

Flert kafa Macchiato

Za prave ljubitelje kafe, Macchiato je neodoljiva kombinacija suptilne elegancije i dubokih kofeinskih nota. Flert macchiato će vam svakim gutljajem pružati užitak iznova i iznova, budeći na taj način vaše čulo ukusa.

Nutritivne vrijednosti Flert kafa Macchiato na 100g:

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
1,2% 3g 7,7g 226 kJ / 54 kcal

Na količinu od 100g Flert kafa Cappuccino sadrži sledeće nutritivne vrijednosti:

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
1,2% 3g 8g 231 kJ / 55 kcal

Flert kafa Cappuccino

Ovaj klasični napitak donosi neodoljivu toplinu i aromu Italije u vaše jutro. Razbudite se uz Flert kafu Cappuccino, koja je poput umjetničkog djela u bočici, gdje se mirisna esencija kafe stapa sa baršunastim slojem mlijeka, pružajući neponovljiv ukus i neodoljivu kremastu teksturu.

Flert kafa caffelatte Strong

Za one koji traže istinski snažno kafeno iskustvo, caffelatte Strong je savršen izbor – izražena snaga i glatka tekstura ovu kafu čine nezaobilaznom poslasticom za sve koji cijene kvalitetnu, jaku i intenzivnu kafu. Ko bi rekao da flert može da bude tako snažan?

Nutritivne vrijednosti jogurta bez laktoze na 100g:

Mliječna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrijednost
1,2% 3,2g 5,1g 185 kJ / 44 kcal

Flert kafa i Caffe Latte

Uživajte u punom ukusu kafe koji ni po čemu ne zaostaje za kafama iz kafića. Otrkrijte neodoljivi Flert Cappucino, autentični ukus Flert Macchiata, ukusnu Flert Mochu s dodatkom čokolade, moćnu Strong kafu, Caffe Latte Cappuccino i Macchiato!

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.