00 / 00
|

Održana prva “Balans+ School run” trka na Banjalučkom polumaratonu

Datum objave: 16.05.2018.

Najveća domaća mljekara “Mlijekoprodukt” koja posluje u okviru regionalnog lidera Imleka, sa svojim brendom “Balans+” bila je sponzor trke za osnovce i srednjoškolce koja je po prvi put održana u okviru ovogodišnjeg Banjalučkog polumaratona.

U trci je učestvovalo više od dvije hiljade osnovaca i srednjoškolaca iz 27 škola iz banjalučke regije. Školarci uzrasta od 11 do 18 godina trčali su za pojedinačni plasman, ali i razredni i školski rezultat. 

Jedan od učesnika trke, učenik prvog razreda Medicinske škole u Banjaluci Miloš Kezija, kaže da je zadovoljan trkom i svojim ličnim rezultatom.

„Sviđa mi se što je bilo puno učesnika. Bila je velika gužva i moja startna pozicija bila je negdje na kraju moje grupe, ali sam uspio da trku završim među prvih deset učesnika. Trka je bila naporna i vrućina nam je dodatno otežavala uslove, ali na kraju smo se osvježili proizvodima sponzora i hvala im na tome“, rekao je Kezija.

Iz Mlijekoprodukta poručuju da su zadovoljni odzivom školaraca i da se nadaju da će ovakve trke postati tradicija na ovom, jednom od najvećih sportskih događaja u Banjaluci.

„Drago nam je što smo dio ove velike manifestacije. Danas smo imali priliku da se uvjerimo da naši školarci vode računa o zdravom načinu života i da su svjesni koliko je značaj rekreativnog bavljenja sportom u njihovom uzrastu. Za sportiste su veoma važni njihova fizička spremnost i dobro zdravlje, a sve to počinje od zdrave i balansirane ishrane. Balans+ jogurt redovnom upotrebom uspostavlja ravnotežu probavnog sistema, što je značajno za balans u svakodnevnom životu“, kažu u Mlijekoproduktu.

Nakon završene trke, ušesnici su se osvježili proizvodima sponzora. Najbolji su dobili medalje i poklone kompanije Mlijekoprodukt.

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal